Tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine van VV Haarsteeg werden ook alle jubilarissen gehuldigd.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie in de kantine van VV Haarsteeg werden ook alle jubilarissen gehuldigd. (Foto: )

Jubilarissen VV Haarsteeg goed in het zonnetje gezet

  Verenigingen

Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de seniorenteams en enkele jeugdelftallen. Na de wedstrijden was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie in een overvolle kantine.

HAARSTEEG - Voorzitter Joost Klerks riep als eerste de prijswinnaars van de Grote Clubactie naar voren en beloonde de topverkopers met mooie prijzen. Jelle van Esch heeft de meeste loten van de club verkocht en heeft hierdoor inmiddels een gezellig dagje Efteling achter de rug.

Jubilarissen
Traditiegetrouw werden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de jubilarissen van VV Haarsteeg in het zonnetje gezet. De volgende namen werden geëerd voor hun jarenlange lidmaatschap van de vereniging. Veertig jaar lid: Peter Treuren en Patrick van Esch. Zestig jaar lid: Jan Timmermans, Harrie van Bladel, Gerrit van Esch, Tiny van Gestel, Sjel van Helvoort, Henk van Ravestein, Sjef van Esch en Ad Walk. Jan van Esch is inmiddels al 70 jaar(ere)lid van de voetbalvereniging en is daarmee het langst lid van VV Haarsteeg!

Speldje 
Alle jubilarissen die 60 jaar lid zijn werden door de vereniging uitgenodigd voor een gezellig etentje bij businessclublid De Emmamolen. De mannen die 40 jaar lid zijn werden geëerd met een speldje! VV Haarsteeg wil alle jubilarissen ontzettend bedanken voor hun betrokkenheid bij de vereniging en hoopt dat zij allen nog heel lang lid zullen blijven.

Meer berichten