Tweedehands carnavalskledingbeurs CV De Schuimhappers

  Verenigingen

Carnavalsvereniging De Schuimhappers presenteert op zondag 3 februari een tweedehands carnavalskledingbeurs bij Ons Café in Drunen. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij Ons Café voor goedkope en voornamelijk tweedehands carnavalskleding en leuke Dwergonische attributen.

DRUNEN - Het idee is twee jaar geleden ontstaan en toen is gebleken dat er genoeg belangstelling en vraag is naar (tweedehands) carnavalskleding tegen zéér schappelijke prijzen. Vorig jaar moest de carnavalsvereniging door omstandigheden een andere invulling geven aan deze dag. Dit jaar zal de opzet grotendeels weer gelijk zijn aan de eerste editie bij Ons Café in Drunen.
Vaak wilt men elk jaar iets nieuws of anders, maar het kan ook zijn dat het toch net niet meer past. En ieder jaar een nieuwe outfit voor het gezin loopt dan aardig in de kosten en daar zit in deze tijd niemand op te wachten. Vandaar dat De Schuimhappers het idee hebben opgepakt om hier een oplossing voor te bieden. Deze beurs is géén commerciële aangelegenheid, dus de vereniging hoeft en wil hier niets aan verdienen. Het doel is om door middel van een gezellige dag, eventueel onder het genot van een hapje en een drankje, mensen in staat te stellen om voor weinig centen en leuke outfit te scoren. Het kledingaanbod bestaat uit zowel grote als kleine (kinder)maten en er is keuze voor hem én haar. Ook voor jou kan het dus interessant zijn om een bezoekje aan deze beurs te brengen. Naast het ruime kledingaanbod van leden van De Schuimhappers, bieden ook andere particulieren en verenigingen hun koopwaar aan.

Meer berichten