Luchtbuks schieten op de binnenbaan
Luchtbuks schieten op de binnenbaan

Start winterkampioenschap en luchtbuks schieten

  Verenigingen

Op zaterdag 1 december heeft Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk de eerste onderlinge wedstrijd in de reeks om het winterkampioenschap 2018-2019 gehouden. Ook was het op deze dag mogelijk om deel te nemen aan het luchtbuks schieten op de binnenbaan.

NIEUWKUIJK - Aan de eerste onderlinge wedstrijd namen 22 deelnemers deel. Zij trotseerde het frisse en regenachtige weer en met een groot enthousiasme en een fijne wedstrijdsfeer waren er uiteindelijk twee schutters die mochten afkampen. Na zes schoten was het Adwan de Pinth (koning van het gilde) die deze tweestrijd won. 
Hierna werd gestart met het luchtbuks schieten op de binnenbaan. Hierbij waren er drie schutters die allen het puntenaantal van 46 wisten te behalen. Na een zogenaamde afkampronde waren het Eric-Jan van Eggelen, Tonny de Gouw en Marco de Pinth die er met de prijzen van door gingen.
Al bij al was het een zeer gezellige en vooral ook sportieve start van het winterseizoen. Mocht u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn geraakt in de activiteiten van Gilde Sint Joris van Onsenoort en Nieuwkuijk, dan bent u van harte uitgenodigd voor een kennismaking op het gildeterrein aan de Meerdijk in Nieuwkuijk (nabij de Emmamolen).

Meer berichten