De nieuwe binnentuin van De Voorste Venne waar onder andere de Jeu de Boulers van Hunenhof gebruik van gaan maken.
De nieuwe binnentuin van De Voorste Venne waar onder andere de Jeu de Boulers van Hunenhof gebruik van gaan maken. (Foto: )

Activiteiten Hunenhof-verenigingen verhuizen naar de Voorste Venne

  Verenigingen

Stichting Hunenhof heeft een gebruikscontract ondertekend met De Voorste Venne in Drunen. Alle verenigingen gaan hun activiteiten vanaf 15 oktober in De Voorste Venne voortzetten.

DRUNEN - Afgelopen vrijdag was een afvaardiging van het Hunenhof-bestuur aanwezig bij het ondertekenen van het contract tussen Hunenhof en De Voorste Venne. In dit contract is vastgelegd dat verenigingen die hun activiteiten altijd onder de vlag van Hunenhof hebben gedaan, dit in de toekomst in De Voorste Venne gaan doen.
Hunenhof is voor veel senioren in Drunen een begrip. Tot voor een jaar geleden zorgde Hunenhof voor de mogelijkheden voor verenigingen om hun activiteiten (bridgen, biljarten, zingen, toneel, schilderen en meer) aan de Afrikalaan te houden. Gezorgd werd dat de deelnemers daar hun activiteit konden doen onder het genot van een drankje. Het beheer van de ruimte lag bij Hunenhof. Vanwege de renovatie van De Voorste Venne moest in augustus 2017 worden verhuisd naar voormalige basisschool De Wegwijzer in Drunen.
De ondertekening van het contract betekent een einde van een tijdperk en een terugkeer naar De Voorste Venne. Stichting Hunenhof verzorgt dan niet meer al die faciliteiten, dat is aan De Voorste Venne. Vandaar dat de taak van Hunenhof gaat veranderen. Het zal meer een vertegenwoordiging van de verenigingen worden naar De Voorste Venne toe. Voor de praktische zaken van alledag hebben de verenigingen contact met de bedrijfsleiding van De Voorste Venne.
Belangrijk is dat senioren uit Drunen gelegenheid houden om deel te nemen aan een leuke vrijetijdsbesteding. En dat kan nog steeds bij de verenigingen die naar De Voorste Venne verhuizen. Deze bieden senioren de mogelijkheid tot biljarten, bridgen, toneel spelen, zingen, hobby/handwerken, computerinloop, dansen, jeu de boules, schilderen en kaarten/kienen. Vanaf 15 oktober vinden al deze activiteiten plaats vinden in De Voorste Venne. Mee doen bij één of meerdere activiteiten is heel eenvoudig. Iedereen kan zich aanmelden bij de betreffende vereniging, of gewoon een keer binnenlopen. Een mooie gelegenheid daarvoor is op zondag 28 oktober tijdens de open dag van De Voorste Venne. Deze zondag kan iedereen daar een kijkje gaan nemen. Ook de Hunenhof-verenigingen zijn aanwezig. Zeker de moeite waard om het prachtig gerenoveerde gebouw te gaan bekijken, maar vooral ook om eens te kijken één of meerdere activiteiten van de Hunenhof iets voor u zijn. Op www.hunenhof.nl is een overzicht te vinden van alle activiteiten.

Meer berichten