De Longstreetsingers kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Foto: Eric Meuffels Theaterfotografie
De Longstreetsingers kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Foto: Eric Meuffels Theaterfotografie (Foto: Eric Meuffels Theaterfotografie)

De Longstreetsingers zoeken nieuwe leden

  Verenigingen

Top 40 nummers uit het heden en het verleden vormen de basis voor het repertoire van zanggroep De Longstreetsingers uit Waalwijk. Deze nummers worden door de leden zelf uitgezocht en bewerkt tot hedendaagse arrangementen. Daarnaast is er ook ruimte voor een vlot en leuk kerstrepertoire. De nummers worden gebracht met eenvoudige maar zeer passende choreografieën.

REGIO - De groep wil graag uitbreiden en is op zoek naar nieuwe leden en dus zijn collega zangers en zangeressen vanaf 18 jaar van harte welkom. De repetities zijn wekelijks op woensdagavond in de repetitiezaal van Theater De Leest in Waalwijk. De huidige leden komen uit Waalwijk, Drunen, Waspik, Loon op Zand en Ammerzoden. Muzikaal leider is Ruud Verkoeijen en de choreografie is in handen van Aukje Nieuwenhuijze. Binnen Waalwijk zijn Ruud en Aukje ook verbonden aan Kindermusicalgroep De Notenkrakers en Musicalgroep Djemm!. Voor meer informatie over De Longstreetsingers kun je mailen naar info@delongstreetsingers, of bel met de voorzitter op 0416-333579. Uiteraard zijn De Longstreetsingers ook op Facebook te vinden.

Meer berichten