De Langstraat Rolida's is tegenwoordig ook op de vrijdagavond in het Patronaat van Nieuwkuijk actief.   Foto: Wil Monsieurs
De Langstraat Rolida's is tegenwoordig ook op de vrijdagavond in het Patronaat van Nieuwkuijk actief. Foto: Wil Monsieurs (Foto: )

Langstraat Rolida's ook op vrijdagavond actief

  Verenigingen

Zoekt u nog een leuke invulling voor de vrijdagavond? Vindt u country-linedance een leuke bezigheid? Dan heeft de Langstraat Rolida's voor u een mooi oplossing. De Langstraat Rolida's heeft namelijk de activiteiten van Riding overgenomen.

NIEUWKUIJK - Dat betekent dat de line-dance-avonden van Riding in het Patronaat van Nieuwkuijk voortaan door de Langstraat Rolida's worden georganiseerd. Voor de deelnemers aan deze dansavonden op de vrijdagavonden verandert niets.
Als vanouds kunt u van 20.00 tot 22.30 uur op vrijdagavonden in het patronaat van Nieuwkuijk aan de Nieuwkuijksestraat 106 terecht. Op deze avonden kunt u uw country-linedance kwaliteiten naar een hoger niveau tillen. U krijgt er les in bestaande en nieuwe dansen. Dit kunt u dan weer op vrije dansavonden in de praktijk brengen. Ook als u in een rolstoel zit kunt u meedoen. Voor rolstoelers zijn de dansen zo aangepast dat u moeiteloos met uw valide partner kunt dansen en een leuke avond heeft.
Leden van de Langstraat Rolida's betalen hiervoor slechts 12.50 euro contributie per maand. De Langstraat Rolida's nodigt ook u graag uit om op vrijdagavonden te komen dansen. Kom gerust een kijkje nemen en beslis dan of u wilt aansluiten. Voor informatie en/of vragen kunt u ook contact opnemen met Toos Maas op telefoonnummer 06-23074742.

Meer berichten