Logo heusdensecourant.nl


De dauwzwemmers bedanken alle medewerkers van Het Run voor alle goede zorg. Nieuwe dauwzwemmers zijn altijd welkom.
De dauwzwemmers bedanken alle medewerkers van Het Run voor alle goede zorg. Nieuwe dauwzwemmers zijn altijd welkom.

Dauwzwemmers bedanken stichting N-Joy

  Verenigingen

Het zwemseizoen van Het Run is weer ten einde. Een seizoen dat niet altijd het ideale zwemweer had, maar als dat wel het geval was wisten mensen uit de hele regio dit prachtige openluchtbad te vinden. De groep die het niet uitmaakt welk weertype het is, zijn de dauwzwemmers. Van 07.00 tot 10.00 uur weten steeds meer mensen, van jong tot oud, zwembad Het Run te vinden.

DRUNEN - Dat zwemmen gezond is, is geen geheim. Behalve dit heeft het dauwzwemmen ook een sociaal-maatschappelijke functie. Het is een gezellige groep en als iemand figuurlijk een 'warm bad' nodig heeft, dan zijn er altijd mensen die op het juiste moment steun weten te bieden.
Voor stichting N-Joy is het niet gemakkelijk om het bad financieel gezond te houden. Bij mooi weer komt er geld binnen, maar bij slecht weer moet evengoed de verwarming blijven draaien, terwijl de inkomsten nihil zijn. Voor en achter de schermen wordt hard gewerkt om alles er tiptop uit te laten zien en je hoeft maar rond te kijken om te zien dat hen dat heel goed lukt. Of het nu op kantoor, het bijhouden van het terrein, het warm en schoon houden van het water, of de vriendelijke mensen achter de kassa betreft, iedereen verdient een dikke pluim! Badmeester Marius is op de laatste dauwzwemdag, afgelopen vrijdag, al in het zonnetje gezet, maar langs deze weg wil de club iedereen laten weten dat het werk van de rest van het personeel evengoed wordt gewaardeerd. De dauwzwemmers hopen dat de gemeente net zo trots op Het Run is als zij dat zijn en zolang als nodig is Het Run zal blijven ondersteunen. De dauwzwemmers kijken in ieder geval alweer uit naar het voorjaar van 2018. Nieuwe dauwzwemmers zijn dan natuurlijk van harte welkom!

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox