Logo heusdensecourant.nl


Jong Nederland is een dynamische jeugdvereniging met veel ambities. Help jij de afdeling in Drunen mee deze ambities waar te maken? Uiteraard ben je van harte welkom om een keer te komen kijken op vrijdagavond of zaterdagmiddag.
Jong Nederland is een dynamische jeugdvereniging met veel ambities. Help jij de afdeling in Drunen mee deze ambities waar te maken? Uiteraard ben je van harte welkom om een keer te komen kijken op vrijdagavond of zaterdagmiddag.

Jong Nederland Drunen is op zoek naar jou!

  Verenigingen

Vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is Jong Nederland Drunen op zoek naar jou! Jong Nederland is een dynamische jeugdvereniging met veel ambities. Op dit moment heeft de Drunense tak extra vrijwilligers nodig om die ambities waar te kunnen maken. De vereniging is op zoek naar leiding voor de vrijdagavond, leiding voor zaterdagmiddag, een website bouwer en beheerder en vrijwilligers voor diverse hand en spandiensten.

DRUNEN - Als je 17 jaar of ouder bent en het leuk vindt om kinderen te begeleiden bij activiteiten, is leiding worden bij Jong Nederland echt iets voor jou. Eenmaal per week is er een groepsbijeenkomst voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen, variërend van 4 tot 17 jaar. Hiervoor is Jong Nederland Drunen dringend op zoek naar extra leiding. Op vrijdagavond tussen 19.00 en 21.30 uur zijn de bijeenkomsten van de oudste kinderen. Op zaterdagmiddag zijn van 14.00 tot 16.00 uur de kleintjes aan de beurt. Je zorgt er samen met de andere leiding van je groep voor dat er elke week een leuk programma is voor de kinderen. In overleg met jou kijkt de vereniging bij welke leeftijdsgroep jij het beste leiding kunt worden.
Onlangs is er een nieuwe huisstijl gemaakt voor Jong Nederland. Ook is er een ontwerp gemaakt voor een nieuwe website. De vereniging is nu op zoek naar iemand die een nieuwe website kan bouwen in deze huisstijl en daarna wil beheren.
Naast de reguliere groepsbijeenkomsten organiseert Jong Nederland regelmatig extra activiteiten waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Hiervoor is Jong Nederland momenteel nog naarstig op zoek naar mensen die de club op afroep af en toe eens willen komen ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een keer een speurtocht uitzetten, posters ophangen of spullen klaarzetten en weer mee opruimen. Ook is de vereniging natuurlijk altijd blij met mensen die klusjes in en rond het clubhuis willen doen of die een keer mee willen collecteren.
Lijkt het je leuk om actief te zijn als vrijwilliger en wil je de mogelijkheden verder bespreken? Dan nodigt Jong Nederland Drunen je natuurlijk van harte uit om eens contact op te nemen met voorzitter Peter Vennings op 06-43858099, of mailen naar voorzitter@jongnederlanddrunen.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om een keer te komen kijken op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Kijk voor meer info over deze gezellige club op www.jongnederlanddrunen.nl en/of www.facebook.com/jndrunen.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox