Waar komt al dat zand in de Loonse en Drunense Duinen vandaan en wat is de rol van de mens hierin geweest?
Waar komt al dat zand in de Loonse en Drunense Duinen vandaan en wat is de rol van de mens hierin geweest? (Foto: © Corry Lemmens)

Ontdek de historie van de Loonse en Drunense Duinen

  Toerisme

Ga zaterdag 21 september mee met de boswachter en ontdek de tot-de-verbeelding-sprekende geschiedenis van de Loonse en Drunense Duinen, het grootste zandstuifgebied van Europa. Deze wandeling is gericht op volwassenen. Koop je ticket altijd vooraf online via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

REGIO - Het gebied is beroemd om haar stuifzand. Waar komt al dat zand vandaan en wat is de rol van de mens hierin geweest? Ga mee op een reis door de tijd die al in de IJstijd begint en laat je boeien door de verhalen én de historische sporen die je vandaag de dag nog steeds kunt zien!

Bosch en Duin

De activiteit is van 10.00 uur tot 12.00 uur, vertrekpunt Bosch en Duin. Koop je ticket altijd vooraf online! Deze activiteit kost 5 euro voor leden en 8 euro voor niet-leden van Natuurmonumenten. (Oudere) kinderen zijn onder begeleiding van hun ouders welkom. Voor kinderen kost het 4 euro voor leden en OERRR-leden en 7 euro voor niet-leden.

Tips van de boswachter

Trek stevige wandelschoenen aan, draag kleding die past bij het weer en controleer jezelf achteraf altijd op teken!

Meer berichten