Het echtpaar Peter en Anita Pelzer onder de luifel voor hun vouwwagen op boerderijcamping De Linde. "Het is een schone camping met hele vriendelijke mensen", aldus Anita.
Het echtpaar Peter en Anita Pelzer onder de luifel voor hun vouwwagen op boerderijcamping De Linde. "Het is een schone camping met hele vriendelijke mensen", aldus Anita. (Foto: )

Rust en heel veel ruimte op boerderijcamping De Linde

  Toerisme

Tijdens de vakantieperiode zoekt de Heusdense Courant vakantiegangers op. Dit doen we op campings en jachthavens.

HEUSDEN - Dicht bij de Bergsche Maas in Doeveren ligt boerderijcamping De Linde; een royaal opgezette landelijke camping. Veel gasten maken met regelmaat een wandeling langs de waterkant. Sommigen werpen ook een hengeltje uit. De camping wordt door Annet Koekkoek en haar broer Arjan gerund. De camping met 25 plaatsen is vooral geliefd bij 55-plussers. Entertainment is er niet. Rust is hier het sleutelwoord. Het echtpaar Peter en Anita Pelzer zit voor hun vouwwagen onder de luifel: "Deze vouwwagen kunnen we snel opzetten. We slapen er door het ventilerende tentdoek heerlijk in." De opzet van het Venrayse echtpaar is om een week in Doeveren te blijven. "We kennen deze omgeving niet. Daarom is de verrassing des te groter. De mogelijkheden om te fietsen en de Drunense Duinen te beleven staan op ons verlanglijstje. Uiteraard gaan we ook naar Heusden. Als het even kan fietsen we dan door naar Den Bosch. Daar trakteren we ons zelf op een Bossche Bol. We gaan ook regelmatig naar het buitenland en zoeken dan bij voorkeur een kleinschalige camping zoals De Linde op." Meer info: www.boerderijcampingdelinde.nl.

Meer berichten