Het jaarlijks sportcafé is dé plek om nieuwe kennis op te doen en je netwerk uit te breiden. Foto: BAM! Fotografie
Het jaarlijks sportcafé is dé plek om nieuwe kennis op te doen en je netwerk uit te breiden. Foto: BAM! Fotografie (BAM! Fotografie)

Stichting de Schroef presenteert het sportcafé

  Sport

Tijdens het sportcafé op woensdag 13 november wordt je bijgepraat over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sport en bewegen. Met als thema 'Vitaliteit: de opbrengst van bewegen' kun je kennis delen en netwerken met andere professionals, zorgverleners en de buurtsportcoaches van Stichting de Schroef.

VLIJMEN - Met sprekers van de KNVB, NOC*NSF, de John Blankenstein Foundation, stichting Alles voor Mekaar en leefstijlcoach in opleiding Nicolette Slot worden praktische cases besproken en handvatten aangereikt om als individu of sportclub te werken aan leefstijlverandering, het aanpakken eenzaamheid en een veiliger sportklimaat.

Aanmelden

Wil je in contact komen met andere deelnemers? Meld je dan eenvoudig aan via de 'Netwerkapp' met aanmeldcode 'sportcafe2019'. Middels deze app kun je vooraf al vragen stellen aan andere deelnemers, een afspraak maken om te netwerken en heb je het programma en alle informatie altijd bij de hand.

Iedereen is welkom

Benieuwd naar de sprekers en de workshops? Kom dan op 13 november naar het sportcafé in Buurthuis De Mand in Vlijmen. De avond start om 19.00 uur en na afloop van de workshops is er een afsluitende borrel. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.stichtingdeschroef.nl.

Meer berichten