Op 13 november presenteert Stichting de Schroef een nieuwe editie van het sportcafé. Foto: BAM! Fotografie
Op 13 november presenteert Stichting de Schroef een nieuwe editie van het sportcafé. Foto: BAM! Fotografie (BAM! Fotografie)

Jaarlijks sportcafé in buurthuis De Mand

  Sport

Stichting de Schroef presenteert op woensdag 13 november haar jaarlijks sportcafé. Tijdens deze avond worden ideeën uitgewisseld en kennis en informatie gedeeld over het thema 'Vitaliteit: de opbrengst van bewegen'.

VLIJMEN - Met sprekers van de KNVB, NOC*NSF, de John Blankenstein Foundation, stichting Alles voor Mekaar en leefstijlcoach in opleiding Nicolette Slot worden praktische cases besproken en handvatten aangereikt om als individu of sportclub te werken aan leefstijlverandering, het aanpakken eenzaamheid en een veiliger sportklimaat. Nicolette: "Het sportcafé, daar ontmoet je mensen uit andere disciplines en ontstaan er mooie samenwerkingsverbanden. Dus zeker een meerwaarde. Mensen moeten naar het sportcafé komen om zeker hun netwerk uit te breiden en om nieuwe ideeën op te doen."

Aanmelden

Benieuwd naar de sprekers en de workshops? Kom dan op 13 november naar het sportcafé in buurthuis De Mand in Vlijmen. De avond start om 19.00 uur met een inleiding door Mathieu de Greef. Daarna volgen twee workshoprondes van elk 45 minuten. De avond wordt afgesloten met een borrel. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelden kan via contact@stichtingdeschroef.nl, of via de netwerkapp. Kijk voor het programma en aanmelden op www.stichtingdeschroef.nl.

Meer berichten