Hockeyverenigingen MHCD en VMHC presenteren de 9e hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen uit de gemeente Heusden en Engelen.
Hockeyverenigingen MHCD en VMHC presenteren de 9e hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen uit de gemeente Heusden en Engelen.

Hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen

  Sport

Op woensdagmiddag 9 oktober presenteren hockeyverenigingen MHCD en VMHC alweer de 9e hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen uit de gemeente Heusden en Engelen. Het toernooi vindt plaats op de velden van MHCD in Drunen en duurt van 14.30 tot ongeveer 17.30 uur. Stichting de Schroef ondersteunt de organisatie van dit toernooi.

DRUNEN - Inschrijven voor het toernooi van groep 3 & 4, 5 & 6 of 7 & 8 kan met een jongens-, meisjes-, of mixteam. Ook als je geen lid van de hockeyvereniging bent, kun je prima meedoen. Hockeysticks zijn te leen bij de club. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld; een team van 8 teamleden is perfect. Maak een team met je klas of vriendjes en schrijf je snel in!
De inschrijving is inmiddels van start gegaan! Alle informatie over het toernooi staat op www.sjorssportief.nl. Ook kun je je team hier aanmelden. Elk team dient een begeleider mee te nemen naar het toernooi. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team. De deadline voor inschrijven is woensdag 2 oktober, maar let op: vol is vol. Er kunnen maximaal 30 teams deelnemen. De deelnemers en begeleiders ontvangen een paar dagen voor het toernooi per e-mail aanvullende informatie. VMHC, MHCD en Stichting de Schroef hopen weer op een grote deelname. Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar contact@stichtingdeschroef.nl.

Meer berichten