Het Heusdens Ruiterfestijn vindt dit jaar plaats op zondag 1 september op het sportpark aan de Dekkerseweg 21 in Elshout. Inschrijven kan tot en met donderdag 22 augustus.
Het Heusdens Ruiterfestijn vindt dit jaar plaats op zondag 1 september op het sportpark aan de Dekkerseweg 21 in Elshout. Inschrijven kan tot en met donderdag 22 augustus. (Foto: )

Schrijf je snel nog in voor het Heusdens Ruiterfestijn 2019

  Sport

Op zondag 1 september is het Heusdens Ruiterfestijn 2019. Deze week is je laatste kans om in te schrijven!

ELSHOUT - Dit jaarlijks evenement vindt plaats op het clubterrein van Ruitersportvereniging Heusden op het sportpark aan de Dekkerseweg 21 in Elshout. Er wordt deze dag gestreden om de titel 'Heusdens Kampioen' dressuur en springen. Tevens staat er een spannende barrelrace op het programma. Voor de jongste ruitertjes (vanaf 4 jaar) zijn er aparte rubrieken: BIXIE dressuur en springen, stoelendans en ponyspel. Bij het aanmelden voor het springen mag je zelf de gewenste hoogte doorgeven.

Clinic Robin van der Heijden

Het middagprogramma start met een showprogramma waarin onder andere Robin van der Heijden een clinic verzorgt. Robin is de jongste Nederlandse westernruiter. Vorig jaar heeft hij aan de Youth World Cup in Texas deelgenomen. In de middag is ook de finale dressuur en springen. Voor de winnaars staat de wisselbeker klaar!

Inschrijven

De wedstrijd staat open voor iedereen; jong en oud, recreant of wedstrijdruiter. Er is geen startkaart nodig. Iedere ruiter mag op eigen niveau deelnemen. Inschrijven kan op www.startlijsten.nl. Daar vind je het deelnameformulier dat je zelf kunt invullen en mailen naar hrfwedstrijd@gmail.com.

Meer berichten