Van harte gefeliciteerd Quinty en Manouk!
Van harte gefeliciteerd Quinty en Manouk!

Kringkampioenen Quinty en Manouk

  Sport

Quinty van der Lee en Manouk de Veld zijn het afgelopen weekeinde beiden gehuldigd als Kringkampioen dressuur tijdens de laatste selectiewedstrijd van Kring Hart van Brabant. Zowel Quinty als Manouk zijn lid van Ruitersport Vereniging Heusden en hebben een zeer succesvol zomerseizoen gereden.

REGIO - Quinty van der Lee uit Haarsteeg rijdt met haar pony Nandor in de klasse DE-M2. Manouk de Veld uit Drunen rijdt met haar paard Britt in de klasse M2 en met haar andere paard King's Gambit in de klasse L1. Beide ruiters zijn hiermee nu al verzekerd van een startbewijs voor de Brabantse kampioenschappen 2019.

Spannende week

Voor de overige ruiters blijft het nog even spannend, want pas aan het einde van deze week wordt er bekendgemaakt welke ruiters er allemaal nog meer geselecteerd zijn voor de Brabantse Kampioenschappen die dit jaar eind juli in het Brabantse Zijtaart gehouden worden.

Kijk voor meer informatie over Ruitersport Vereniging Heusden op de website van de club: info337458.wixsite.com/ruitersportheusden.

Meer berichten