Zaterdag zijn de nieuwe padelbanen van tennisvereniging LTC de Hoge Heide in Vlijmen officieel geopend met een spannende demonstratiepartij en een gezellig en informeel samenzijn met een hapje en drankje.
Zaterdag zijn de nieuwe padelbanen van tennisvereniging LTC de Hoge Heide in Vlijmen officieel geopend met een spannende demonstratiepartij en een gezellig en informeel samenzijn met een hapje en drankje. (Foto: )

Padelbanen LTC de Hoge Heide feestelijk geopend

  Sport

Afgelopen zaterdag zijn bij tennisvereniging LTC de Hoge Heide in Vlijmen twee gloednieuwe padelbanen geopend. Padel is een mix van tennis en squash en een ontzettend snel en dynamisch spel. Het is momenteel één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Ook in Nederland gaat het hard: er zijn al meer dan 250 padelbanen in Nederland verdeeld over ruim 100 tennisclubs.

VLIJMEN - Het was een feestelijke dag zaterdag bij tennisvereniging LTC de Hoge Heide in Vlijmen. 's Middags werden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen gespeeld en daarna werden de kampioenen gehuldigd. Vervolgens sprak voorzitter Marc van der Loo de leden toe en werden de nieuwe padelbanen officieel geopend met het doorknippen van een lintje. Tenslotte vond er een prachtige demonstratie plaats van vier ervaren padelspelers. Het publiek stond op de banken en veel leden konden niet wachten om zelf hun opwachting te gaan maken op de banen. De komende maanden zullen er vele padelactiviteiten georganiseerd gaan worden voor alle niveaus om iedereen kennis te laten maken met deze mooie nieuwe sport. Voorlopig zijn de banen alleen te gebruiken door leden van LTC de Hoge Heide. Meer info: www.hogeheide.nl.

Meer berichten