Wil jij ook graag eens kennismaken met atletiek? Dat kan! Je mag 3 keer gratis mee komen trainen met je leeftijdsgenootjes bij DAK.
Wil jij ook graag eens kennismaken met atletiek? Dat kan! Je mag 3 keer gratis mee komen trainen met je leeftijdsgenootjes bij DAK.

Geslaagde kennismaking met atletiek voor het basisonderwijs

  Sport

Op woensdag 8 mei hebben bijna 230 kinderen uit het basisonderwijs deelgenomen aan de atletiekochtend bij Atletiekvereniging DAK Drunen.

DRUNEN - Alle groepen 4 van de basisscholen uit Drunen en Elshout hebben meegedaan aan dit evenement. Dit betrof een samenwerking tussen Scala, Atletiekvereniging DAK en Stichting de Schroef. De kinderen hebben kennis gemaakt met negen onderdelen van atletiek, waaronder verspringen, hordelopen, vortexwerpen en estafette. De deelnemers hebben een certificaat van DAK ontvangen. Maar dat is nog niet alles: op woensdag 15 mei komen alle basisschoolleerlingen van Scala uit de andere dorpen in de gemeente op bezoek! Atletiekvereniging DAK, Scala en Stichting de Schroef danken alle deelnemers en vrijwilligers voor de fantastische dag.

Gratis trainen

Wil jij ook graag eens kennismaken met atletiek? Dat kan! Je mag 3 keer gratis mee komen trainen met je leeftijdsgenootjes bij DAK. De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond van 18.00 tot 19:00 uur op de atletiekbaan aan de Prins Hendrikstraat in Drunen (met uitzondering de schoolvakanties). Laat even weten dat je langskomt via jeugdbestuur@dakdrunen.nl.

Meer berichten