De leden van Biljartvereniging De Schakel uit Oudheusden showen trots de nieuwe outfits. Deze zijn geschonken door Coop van Wijlen aan de Laagstraat 3 in Oudheusden.
De leden van Biljartvereniging De Schakel uit Oudheusden showen trots de nieuwe outfits. Deze zijn geschonken door Coop van Wijlen aan de Laagstraat 3 in Oudheusden. (Foto: )

Prachtige nieuwe outfits voor Biljartvereniging De Schakel

  Sport

Kleren maken de man. Dat geldt in ieder geval voor de biljartvereniging De Schakel. Afgelopen week kregen de 23 leden een nieuwe outfit van Coop van Wijlen aangeboden.

OUDHEUSDEN - De biljartvereniging, gevestigd in buurthuis de Schakel in Oudheusden, is in 2001 opgericht. Van maandag tot en met vrijdag kan er iedere dag tussen 13.00 en 17.00 uur op het biljart vrij worden gespeeld. Gezien de grote belangstelling wordt er vaak op twee tafels gespeeld. Vier teams van de vereniging doen ook mee aan de regionale competitie.
De minimumleeftijd om lid te worden is 55 jaar. Belangstellenden - zowel mannen als vrouwen - die een stoot op het groene laken willen wagen zijn van harte welkom. Je hoeft niet persé lid van de biljartvereniging te zijn om de ballen te laten rollen.

Sinds 17 jaar verzorgt de biljartvereniging het 'Nederlaagtoernooi'. Hier doen ongeveer 40 teams uit de regio aan mee. De afsluitende feestmiddag is alleen al reden om aan dit toernooi deel te nemen. Naast het sportieve deel zijn onderlinge contacten en gezelligheid dan ook belangrijke pijlers van de vereniging. "Daarom organiseren we in december altijd een gezellige bijeenkomst", aldus secretaris Gerrit Nooijen. Voor meer informatie: 0416-661639.

Meer berichten