Voor de tweede seizoenshelft is een halve seizoenkaart beschikbaar. Hiermee kan jij voordelig alle thuiswedstrijden van RKC bezoeken en de Geelblauwen steunen in de strijd om de play-off tickets.
Voor de tweede seizoenshelft is een halve seizoenkaart beschikbaar. Hiermee kan jij voordelig alle thuiswedstrijden van RKC bezoeken en de Geelblauwen steunen in de strijd om de play-off tickets. (Foto: )

RKC Waalwijk oefent tegen Katwijk

  Sport

RKC neemt het aankomende zaterdag op tegen VV Katwijk. In voorbereiding op de tweede seizoenshelft speelt de ploeg van Fred Grim tegen de huidige kampioen van de Tweede Divisie. Het Mandemakers Stadion fungeert als strijdtoneel van dit oefenduel en is gratis te bezoeken.

WAALWIJK - Zaterdag wordt er om 15.00 uur afgetrapt in Waalwijk. Voor deze wedstrijd is de hoofdtribune toegankelijk voor toeschouwers. De supporters die in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen op basis daarvan het stadion in. Overige belanghebbende kunnen vanaf één uur voorafgaand aan de wedstrijd op basis van een geldig legitimatiebewijs een gratis toegangsbewijs ophalen in de fanshop.

Op 13 januari gaat de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie van start. In speelronde 20 staat voor RKC de Brabantse kraker op het programma tegen TOP Oss. In het Frans Heesenstadion willen de Waalwijkers de stijgende lijn van voor de winterstop doortrekken. Eerder dit seizoen werd er in het Mandemakers Stadion door beide ploegen met 0-0 gelijkgespeeld. De Osschenaren zijn bezig om een goed vervolg te geven aan het succesvolle voorgaande seizoen. Afgelopen jaar wist TOP Oss op een knappe vierde plaats te eindigen. De drie jaren daarvoor kwam de ploeg van Klaas Wels niet verder dan plaats vijftien als eindklassering. Met Huseyin Dogan heeft TOP Oss de nummer vier van de topscorerslijst in haar selectie. Met dertien doelpunten in achttien wedstrijden dient hij enkel Lars Veldwijk van Sparta Rotterdam (zestien doelpunten), Mario Engels van Roda JC (veertien doelpunten) en Ferdy Druijf van Jong AZ (veertien doelpunten) voor zicht te dulden. Ferdy Druijf van Jong AZ scoorde tevens dertienmaal, al had hij hier wel twee wedstrijden minder voor nodig.

Meer berichten