RKC Waalwijk won de vorige ontmoeting met Jong PSV met 3-2. Foto: Alexander de Peffer
RKC Waalwijk won de vorige ontmoeting met Jong PSV met 3-2. Foto: Alexander de Peffer (Foto: Alexander de Peffer)

RKC Waalwijk ontvangt Jong PSV

  Sport

RKC heeft een drukke week achter de rug. In één week tijd speelden de mannen van trainer Fred Grim driemaal. In een spektakelstuk schakelden de mannen van trainer Fred Grim PSV in de beker uit. Helaas konden de Waalwijkers deze overwinning geen vervolg geven in de uitwedstrijd bij FC Twente (3-1). Na een week keihard trainen is de selectie klaar voor de volgende tegenstander: Jong PSV.

WAALWIJK - De talenten uit Eindhoven staan sinds vorig seizoen onder leiding van Dennis Haar. De zoon van oud-prof Martin Haar kwam over van AZ, waar hij assistent-trainer bij de A-selectie was. Hij volgde bij de Eindhovenaren Pacal Jansen op die hoofd jeugdopleiding werd bij PSV. Haar draaide een prima eerste seizoen bij de beloften van PSV. Aan het eind van het seizoen was zijn team terug te vinden op de 5e plaats op de ranglijst. Dan over naar dit seizoen. Je kan gerust zeggen dat de ploeg wisselvallig presteert. Waar dat aan ligt is moeilijk te zeggen. Wel is het elke speelronde een verassing met welke elf namen Jong PSV aan de start verschijnt. De Eindhovenaren verloren van Jong FC Utrecht (3-2), terwijl ze een week later titelkandidaat NEC knap op een 4-4 gelijkspel hielden. Door deze wisselvalligheid is de ploeg van Dennis Haar terug te vinden op de 11de plaats op de ranglijst. Het wist namelijk vier wedstrijden, waaronder tegen Roda JC Kerkrade, te winnen, terwijl er viermaal werd gelijkgespeeld. Daarnaast verloor het vier keer met als laatste nederlaag de verliespartij tegen FC Den Bosch afgelopen speelronde.
Jong PSV kwam tot op heden viermaal op bezoek op Mandfield Road. Hiervan wonnen beide ploegen 1 keer. In de overige wedstrijden werden de punten gedeeld. Vorig seizoen wonnen de Geelblauwen met

Meer berichten