De Drunense Duinenloop trekt ieder jaar duizenden deelnemers. De 38e editie is op zondag 17 maart 2019. Foto: Yuri Floris Fotografie
De Drunense Duinenloop trekt ieder jaar duizenden deelnemers. De 38e editie is op zondag 17 maart 2019. Foto: Yuri Floris Fotografie (Foto: Yuri Floris)

Voorinschrijving 38e Drunense Duinenloop

  Sport

De 38ste editie van de Drunense Duinenloop, georganiseerd door Atletiek- en wandelvereniging DAK, vindt plaats op zondag 17 maart 2019.

DRUNEN - Het grootste loopevenement in de regio, met het Raadhuisplein in Drunen als start en finishpunt, trekt al jarenlang duizenden deelnemers, zowel amateurs als toptalent. Voorinschrijving is vanaf nu mogelijk tot 19 februari 2019. Als je hier gebruik van maakt, staat je voornaam op je startnummer. Na-inschrijving is mogelijk tot 17 maart 2019 echter dan zonder je voornaam op het startnummer. Ook een speciaal ontworpen DDL loopshirt is wederom online verkrijgbaar. Naast de bekende halve marathon door en rondom de mooie Drunense duinen kan er deel worden genomen aan de 10 en de 4,5 kilometer loop. Kinderen kunnen tijdens de Kidsrun 600 of 1.100 meter lopen. Als herinnering is er voor elke deelnemer een medaille. Om de Drunense Duinenloop te kunnen organiseren zijn, naast de Commissie Drunense Duinenloop, 250 vrijwilligers nodig om het evenement tot een succes te maken. Kijk voor inschrijving als deelnemer aan de Drunense Duinenloop of als vrijwilliger op de website: www.drunenseduinenloop.nl.

Meer berichten