"Als teamleider zorg ik voor de aansturing en coaching van de buurtsportcoaches, zodat zij belangrijk kunnen zijn voor hun doelgroepen", aldus Babette. Meer info over het sportcafé: www.stichtingdeschroef.nl.
"Als teamleider zorg ik voor de aansturing en coaching van de buurtsportcoaches, zodat zij belangrijk kunnen zijn voor hun doelgroepen", aldus Babette. Meer info over het sportcafé: www.stichtingdeschroef.nl. (Foto: )

Buurtsportcoach Babette vertelt over het sportcafé

  Sport

Stichting de Schroef presenteert op woensdag 14 november van 19.00 tot 23.00 uur haar jaarlijkse sportcafé. Dit keer is het sportcafé te gast in Oudheusden bij voetbalvereniging HHC'09, sporthal De Kubus en buurthuis De Schakel. In aanloop naar dit evenement vertellen de buurtsportcoaches over de de organisatie en hun favoriete workshops. Deze week: Babette Beumer-Van den Hout, teamleider buurtsportcoaches.

OUDHEUSDEN - Wij stelden Babette enkele vragen.
Waar hou je je mee bezig als teamleider buurtsportcoaches? "Mijn takenpakket bestaat uit de financiële administratie, personeelszaken en teamleider buurtsportcoaches. Als teamleider zorg ik voor de aansturing en coaching van de buurtsportcoaches zodat zij belangrijk kunnen zijn voor hun doelgroepen."

Waarom organiseert Stichting de Schroef een sportcafé? "Het is een platform waarin diverse sectoren elkaar ontmoeten. Niet alleen is het leuk mensen mensen uit je eigen vakgebied beter te leren kennen, maar juist ook andere vakgebieden kunnen interessante verbindingen opleveren. Juist dat vinden we belangrijk, kennisdeling en verbreden van het netwerk."

Naar welke workshop kijk jij uit? "Ik heb een zwak voor aangepast sporten, dus omgaan met autisme/ADHD staat op mijn lijstje. Maar de workshop 'Open clubgedachte' is ook zeer interessant. Hoe kun je als vereniging je club meer openstellen, zodat je meer bezetting van de accommodatie krijgt? En hoe kun je de wijk of buurt hierbij betrekken en een maatschappelijke rol vervullen? We weten dat hier behoefte aan is vanuit verenigingen, dus ik ben heel erg benieuwd naar de plannen en de discussie die gevoerd gaat worden. Ik hoop dan ook dat veel verenigingen bij deze workshop aansluiten."

Aanmelden
Iedereen kan meedoen aan het sportcafé. Aanmelden kan via contact@stichtingdeschroef.nl, of via de 'netwerkapp'. Gebruik na registratie de eventcode: sportcafe2018. Vergeet ook niet de workshops naar keuze door te geven.

Meer berichten