Silvie de Veld, Roos van Ginkel, Jolie van den Bigghelaar en Manouk de Veld (reserve Britt van Hemert) reden onder leiding van Annelies Bastiaansen een mooie kür op muziek in de klasse M. 
Silvie de Veld, Roos van Ginkel, Jolie van den Bigghelaar en Manouk de Veld (reserve Britt van Hemert) reden onder leiding van Annelies Bastiaansen een mooie kür op muziek in de klasse M.  (Foto: )

4 Symphonie wint opnieuw

  Sport

In Ammerzoden werd op zondag 4 november de tweede wedstrijd gehouden voor 4tallen Kur op Muziek. Het team van Ruitersport Vereniging Heusden - onder de naam 4 Symphony - kwam in de middag aan de start.

HEUSDEN - Silvie de Veld, Roos van Ginkel, Jolie van den Bigghelaar en Manouk de Veld (reserve Britt van Hemert) reden onder leiding van Annelies Bastiaansen een mooie kür op muziek in de klasse M. Net als op de 1e selectiewedstrijd eindigde dit paardenteam afgelopen zondag wederom op de eerste plaats. De volgende wedstrijden zijn op 20 januari in Ammerzoden en op 17 februari in Boxtel volgt de finale. Op deze laatste wedstrijd wordt tevens bekendgemaakt welke 4tallen op Indoor Brabant mogen starten.
 

Meer berichten