Hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen in de gemeente Heusden en Engelen op woensdag 10 oktober.
Hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen in de gemeente Heusden en Engelen op woensdag 10 oktober. (Foto: )

Hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen

  Sport

Op woensdagmiddag 10 oktober presenteren hockeyverenigingen MHCD en VMHC de 8e hockeykampioenschappen voor basisschoolleerlingen uit de gemeente Heusden en Engelen.

VLIJMEN - Het toernooi vindt plaats op de velden van VMHC in Vlijmen en duurt van 14.30 tot ongeveer 17.30 uur. Stichting de Schroef ondersteunt de organisatie van dit toernooi.
Inschrijven voor het toernooi van groep 3 & 4, 5 & 6 of 7 & 8 kan met een jongens-, meisjes-, of mixteam. Ook als je geen lid van de hockeyvereniging bent, kun je prima meedoen. Hockeysticks zijn te leen bij de club. Er wordt 6-tegen-6 gespeeld; een team van 8 teamleden is perfect. Maak een team met je klas of vriendjes en schrijf je snel in!
De inschrijving is inmiddels gestart. Alle informatie over het toernooi kun je online vinden via de activiteitenkalender op www.stichtingdeschroef.nl. Inschrijven doe je door te mailen naar inschrijven@stichtingdeschroef.nl. Elk team is verplicht om een begeleider op te geven. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team.
De deadline voor inschrijven is woensdag 3 oktober. Let op: vol is vol. Er kunnen maximaal 30 teams kunnen deelnemen en er wordt gekeken naar de volgorde van complete inschrijving. Meer informatie: naar debby.beeloo@stichtingdeschroef.nl.

Meer berichten