HHC'09 bewees zichzelf in de openingswedstrijd van de nacompetitie een slechte dienst. De ploeg gaf in de extra tijd een kostbare 1-0 voor sprong weg. Gloria UC kwam nog langszij. Foto: Wout Pluijmert
HHC'09 bewees zichzelf in de openingswedstrijd van de nacompetitie een slechte dienst. De ploeg gaf in de extra tijd een kostbare 1-0 voor sprong weg. Gloria UC kwam nog langszij. Foto: Wout Pluijmert (Foto: Wout Pluijmert)

Overleven in Baarle Nassau

  Sport

HHC'09 werkte zich tijdens de reguliere competitie al in de nesten. Daar krijgt het in de nacompetitie de rekening voor gepresenteerd. Thuis tegen Gloria UC bleef de ploeg uit Oudheusden op 1-1 steken.

OUDHEUSDEN - Zondag heeft Gloria UC in het eigen Baarle-Nassau het thuisvoordeel. Maar dat betekent niet dat HHC'09 daar kansloos is. Beide ploegen waren zondag op het vreemde tijdstip van zes uur in balans. HHC'09 leek de overwinning binnen te hebben maar het klokje van de scheidsrechter tikte acht minuten door. Juist in die fase kwamen de gasten langszij. Hopelijk lukt het trainer Frank Hendriks om het team van de eerste degradatie in de 9-jarige geschiedenis te behoeden. Anders is het wegsturen van trainer Eugène van der Heijden voor niets geweest.

Meer berichten