Deelnemers aan De Groot Avond4Daagse kunnen kiezen uit de volgende vier afstanden: 3, 5, 10 of 15 kilometer. Het vertrek is iedere dag op een andere locatie in de gemeente Heusden.
Deelnemers aan De Groot Avond4Daagse kunnen kiezen uit de volgende vier afstanden: 3, 5, 10 of 15 kilometer. Het vertrek is iedere dag op een andere locatie in de gemeente Heusden.

De Groot Avond4daagse in Heusden

  Sport

Voor de 10e keer presenteert gymnastiekvereniging Inion de Avond4daagse in Heusden en omgeving. Autobedrijf De Groot uit Heusden is hoofdsponsor van dit mooie evenement. Net als bij vorige edities krijgt jong en oud wederom de gelegenheid om de wandelschoenen aan te trekken. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen!

HEUSDEN - De Groot Avond4daagse Heusden wordt gelopen van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni 2018. Er kan gekozen worden uit de volgende vier afstanden: 3, 5, 10 of 15 kilometer. Dit jaar start de deelnemers op de eerste dag (dinsdag 29 mei) vanuit 't Dorpshuis Heesbeen. De lopers kunnen starten tussen 17.30 en 18.30 uur. Op woensdag is de start bij het dorpshuis Herpt, donderdag vanuit de Senioren Sociëteit Heusden en vrijdag is buurthuis De Schakel opnieuw gastheer. De vertrektijden van de laatste wandeldag wijken af en worden tijdens de derde wandeldag bekendgemaakt.
Om in het bezit te komen van de felbegeerde medaille is 3 avonden mee lopen voldoende. Dus kun je 1 avond niet, geen probleem, er kan toch gelopen worden voor de medaille! Ook dit jaar is de wisselbeker, beschikbaar gesteld door juwelier Sylvester uit Heusden, te winnen. Deze beker is voor de grootst deelnemende groep op één afstand. Dat kan een klas zijn, een familie, een compleet sportteam of een stel vrienden. Men dient zich als groep in te schrijven en uiteraard te lopen als een groep. Vorig jaar heeft 'Groep 4, loopt met plezier!' de wisselbeker gewonnen. Wie volgt dit jaar? Wie durft deze uitdaging aan?
Het inschrijfgeld voor De Groot Avond4daagse Heusden bedraagt 4 euro per persoon bij voorinschrijving en 6 euro op de eerste wandeldag. Wanneer gebruik gemaakt wordt van voorinschrijving, dient een envelop ingeleverd te worden met het inschrijfgeld, de naam, de afstand en voor de hoeveelste keer er gelopen wordt. Deze envelop kan ingeleverd worden tot en met zondag 14 mei aan de Ridderstraat 12 in Heusden, Rembrandtlaan 10 en bij de G. van Oostromstraat 65 in Oudheusden.
Om geen zwerfafval op de route achter te laten, doet De Groot Wandel4Daagse mee aan een Schone Avond4Daagse. Denk aan drinken in flesjes of bidons, snacks in bakjes of trommeltjes en verzamel afval onderweg in de afvalzak.
De Groot Avond4daagse Heusden 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Autobedrijf de Groot, Contour de Twern (buurthuis De Schakel), De Verwennerij, Bakkertje Deeg, Coop, Friet & Zo en Sylvester Andriessen. Hierdoor kunnen we alle deelnemers alle avonden een versnapering aanbieden. De organisatie hoopt met dit evenement weer heel veel mensen een groot plezier te doen!

Meer berichten