Archiefbeeld uit een thuiswedstrijd van FC Drunen. Trainer Ali Albayrak vraagt nog even geduld. Als hij over drie tot vier weken zijn team compleet heeft komen er punten. Foto: Wout Pluijmert
Archiefbeeld uit een thuiswedstrijd van FC Drunen. Trainer Ali Albayrak vraagt nog even geduld. Als hij over drie tot vier weken zijn team compleet heeft komen er punten. Foto: Wout Pluijmert (Foto: Wout Pluijmert)

Albayrak vraagt even geduld

  Sport

De kop is er weer af. Zondag was de herstart van de voetbalcompetitie bij de amateurs. In deze regio was er meteen winst voor Haarsteeg en Nieuwkuijk. Verliespartijen waren er voor Vlijmense Boys, RKDVC, HHC'09 en SC Elshout. FC Drunen pakte een verdienstelijk punt bij De Bocht

DRUNEN - Ali Albayrak is een half jaar hoofdtrainer bij FC Drunen. De clubman heeft zijn papieren gehaald en liep eerder al even mee met trainer Suat Tasci. Zondag zijn Albayrak en Tasci in Dongen even tegenstanders als FC Drunen bij DVVC op bezoek gaat. "Het trainerschap bevalt mij uitstekend, maar ik wel wat meer om handen gekregen. In mei 2017 is bij ons een tweeling geboren. Jongens met de namen Arda en Ferdi. Mooie mannen maar met het voetbal erbij is dat wel een stevige uitdaging."

Voor FC Drunen-trainer Ali Albayrak was het puntje uit Oirschot mooi meegenomen. "Ik moet nog even door een moeilijke periode heen. Ik hoop dat over drie weken alle blessures verleden tijd zijn. Het zijn niet een paar pijntjes bij de spelers maar echt serieuze blessures die zes tot acht weken nodig hebben.

Zondag heb ik een aantal goede spelers uit ons JO17-team mee moeten nemen. Veel respect voor deze jongens die uitstekend kunnen voetballen. De 2-2 uitslag tegen De Bocht was dan zondag ook reëel Ik wacht op drie cruciale spelers. Mijn spits, het aanspeelpunt in de voorhoede komt eraan. De linksback is al veel langer buitenspel maar is er ook bijna klaar voor. Ook mijn nummer tien is weer bijna fit. Als zij terug zijn staat er een goed team." Albayrak is van mening dat zijn team met die huidige twaalfde plaats te laag staat. "Wij hebben, het zat soms echt wat tegen, minimaal zes punten te weinig.

Zondag voor FC Drunen dus de reis naar DVVC. "Dat wordt lastig. Dat is het beste team in deze competitie. Als wij de strijd van afgelopen zondag tegen De Bocht kunnen laten zien dan verwacht ik een punt voor FC Drunen. Daar heb ik ook met de steun van die jonge jongens vertrouwen in. Ik wil mijn voormalig leermeester Suat Tasci wel wat laten zien."

Meer berichten