Logo heusdensecourant.nl


Hou jij van zwemmen en heb je minimaal zwemdiploma A? Schrijf je dan snel in voor de zevende editie van de Zwem4daagse Vlijmen.
Hou jij van zwemmen en heb je minimaal zwemdiploma A? Schrijf je dan snel in voor de zevende editie van de Zwem4daagse Vlijmen.

Schrijf je snel in voor Zwem4daagse Vlijmen

  Sport

Zwemverenging AquAmigos presenteert van 27 tot en met 30 december in samenwerking met Stichting de Schroef de zevende editie van de Zwem4daagse in zwembad Die Heygrave. U kunt weer vier dagen lang genieten van zwemplezier voor jong en oud. Heeft u minimaal zwemdiploma A, dan mag u meedoen!

VLIJMEN - Tijdens de Zwem4daagse kunt u elke dag tussen 17.30 uur en 20.00 uur een afstand naar keuze zwemmen: 250, 500, 1.000 of 1.500 meter. De kortste afstand is met name bedoeld voor kinderen. Naast het zwemmen worden diverse clinics, zoals snorkelen of aquajoggen, georganiseerd. Vrijzwemmen is niet toegestaan.
De kosten voor deelname bedragen 7,50 euro per persoon. Bent u in het bezit van een Heusdenpas, dan betaalt u slechts 3,75 euro. Wanneer u minimaal drie dagen deelneemt, ontvangt u op de laatste dag een oorkonde en medaille. Iedere dag zorgt AquAmigos voor drinken en wat lekkers. De Zwem4Daagse Vlijmen wordt mogelijk gemaakt door Hago, de schoonmakers van Nederland, sportcentrum Total Fit Vlijmen en groente- en fruithandel Van der Sande.
Ben jij een fanatieke zwemmer en heb jij zin om vier dagen te zwemmen? Inschrijven is nu al mogelijk via www.aquamigos.nl en/of www.zwem4daagse.nl. Kijk voor meer info en de spelregels op de website van AquAmigos: www.aquamigos.nl.

Meer berichten
Shopbox