Logo heusdensecourant.nl


Frederique Veltman en Kim Goderie-Stroink gaan vanaf het nieuwe dansseizoen samen invulling geven aan de diverse lessen.
Frederique Veltman en Kim Goderie-Stroink gaan vanaf het nieuwe dansseizoen samen invulling geven aan de diverse lessen.

Een nieuw begin voor Studio Max in Vlijmen

  Sport

Een nieuw seizoen, een nieuw begin. Het komende schooljaar heeft dit een extra betekenis voor dansschool Studio Max uit Vlijmen.

VLIJMEN - Al ruim 25 jaar is Studio Max een begrip in het dorp en de omgeving. Met Frederique Veltman aan de leiding is de dansschool door de jaren heen groot geworden en uitgegroeid tot een plek waar jong én oud(er) wekelijks met veel plezier hun passie en energie kwijt kunnen in dans. Na jarenlang alleen eigenaar te zijn geweest van Studio Max, is het voor Frederique echter tijd geworden om haar verantwoordelijkheden te gaan delen. "Om mijn werk als dansdocent beter te combineren met mijn praktijk voor acupunctuur, zal Kim Goderie-Stroink vanaf september de jeugdafdeling van Studio Max overnemen. Ik zelf ga mij volledig richten op de sport- en danslessen voor volwassenen. Voor velen een bekend gezicht op een nieuwe plek, aangezien Kim al jaren betrokken is bij de dansschool", aldus Frederique. Samen zullen zij vanaf het nieuwe dansseizoen invulling gaan geven aan de diverse lessen. "Dansen geeft energie! Een mix van dansplezier, techniek en improvisatie staan bij ons centraal. We maken een feestje van elke les. Het concept blijft hetzelfde, maar het aanbod wordt iets breder. Zo starten we binnenkort met een boys only hiphop les voor stoere jongens", vertelt de nieuwe mede-eigenaar. Met veel enthousiasme en energie gaan ze het nieuwe dansseizoen samen tegemoet.
De in 2015 nieuw gebouwde dansruimte is onderdeel van Sportpark De Hoge Heide en wordt gedeeld met cardio- en fitnesscentrum Total Fit. Zij gaan de zaal gebruiken voor diverse trainingsdoeleinden. Een optimale invulling voor een zaal op een toplocatie.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox