Logo heusdensecourant.nl


Schrijf je in voor de vierde editie van de Devil's Trail op zondag 15 oktober in de Loonse en Drunense duinen.
Schrijf je in voor de vierde editie van de Devil's Trail op zondag 15 oktober in de Loonse en Drunense duinen.

Ga de uitdaging aan en meld je aan voor de Devil's Trail

  Sport

Op zondag 15 oktober presenteert atletiekvereniging Dak de vierde editie van de Devil's trail in het fantastisch natuurgebied nabij Drunen. Durf jij de uitdaging aan? De inschrijving is gestart!

DRUNEN - De Devil's trail is een uitdagende tocht door het natuurgebied van de Loonse en Drunense duinen. Trailrunnen is 'off road hardlopen' door de natuur,over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals zandheuvels en bergen .De arme,droge en zanderige stuifzanden van de Loonse en Drunense duinen zijn een ideale locatie voor zo'n prachtige en uitdagende trail.

Beleving
Deelname aan de Devil's trail is een beleving. Het wordt een tocht door een afwisselend landschap met en rijke variëteit aan natuur, bos, heuvels en heide. De volledig onverharde route is uitgezet door de ervaren trailpionier Jan Struycken. Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdaging op. Het is dan ook een ideale manier om anders te trainen en meer op gevoel te lopen.

Drie afstanden
Vorig jaar liepen maar liefst 800 enthousiaste hardlopers mee. Dit jaar kun je meedoen aan drie verschillende afstanden: 11 kilometer, 22 kilometer en de helse trail van 33 kilometer! Start en finish vanaf manege D'n Dries. Inschrijven kan nu al via de website: www.devilstrail.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten