Wil jij samen met de nieuwe burgemeester de gemeente vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en ontvangsten? Meld je dan snel aan voor de functie van jeugdburgemeester.
Wil jij samen met de nieuwe burgemeester de gemeente vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en ontvangsten? Meld je dan snel aan voor de functie van jeugdburgemeester. (Foto: Yuri Floris)

Gemeente Heusden zoekt nieuwe jeugdburgemeesters!

  Politiek

De gemeente Heusden zoekt kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten. Denk bijvoorbeeld aan de opening van de Koningsspelen, Dodenherdenking, ontvangst van Sinterklaas en de sleuteloverdracht aan de carnavalsprinsen.

REGIO - Woon jij in de gemeente Heusden, zit je in groep 7 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij een van de jeugdburgemeesters die de gemeente Heusden zoekt voor 2019! Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan de burgemeester van Heusden waarin je uitlegt waarom jij nou juist de burgemeester kan helpen bij haar bij werk. Laat je ouders de brief ook ondertekenen en stuur deze op vóór 8 december 2018 naar gemeente Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Mailen mag natuurlijk ook: jeugdburgemeester@heusden.nl. Alle kinderen die solliciteren mogen op woensdag 12 december 2018 op het gemeentehuis in Vlijmen hun sollicitatie persoonlijk komen toelichten.

Meer berichten