Troubadour Znerik zorgde voor een vrolijke sfeer op de Nationale Ouderendag in Oudheusden.
Troubadour Znerik zorgde voor een vrolijke sfeer op de Nationale Ouderendag in Oudheusden.

Nationale Ouderendag in Oudheusden geslaagd

  Ingezonden

Buiten was het druilerig, maar binnen was het warm en gezellig. De Nationale Ouderendag in Oudheusden - een initiatief van Buurt Bestuurt Oudheusden - werd geopend door wethouder Van der Poel. De scootmobielen en fietsen van de gasten konden droog staan in de 'BBO' tent, dus overal was aan gedacht. Het was niet al te druk, maar wel heel knus en één en al verbinding.

OUDHEUSDEN - Zo was er een leuke informatiemarkt waar Inion, de Biljartclub, Mantelzorg/Bijeen, Woonveste, Bea's Beauty, de politie en EHBO Heusden klaarstonden voor de 55-plussers om te helpen, raad te geven, vragen te beantwoorden, of gewoon lekker nagels te lakken. Op de informatiemarkt stond ook een wensenbox waarin de mensen hun (realiseerbare) wens mochten doen die in week 41 getrokken zal worden.

Troubadour

In de andere zaal was het een feestje met Troubadour Znerik en werd er meegezongen, gezellig gekletst en gelachen. Dat was ook het doel; een leuke middag bieden voor de ouderen, een middagje uit en dat is gelukt. Onder het genot van een hapje, een drankje en een advocaatje met slagroom was het binnen beter dan buiten! Buurthuis de Schakel heeft goed gezorgd voor de gasten en dat mag ook weleens uitgesproken worden. Buurt Bestuurt Oudheusden bedankt iedereen voor het slagen van deze middag!

Meer berichten