‘Tijdens onze vaarvakantie lagen we met onze boot in de haven van Venlo. Daar zagen we dit meters hoge beeld op de kade van de Maasboulevard. Het beeld heet ‘De Krijger’. Ik noemde hem ‘De Wolkenduwer’. Ingezonden door Tjeerd Talsma
‘Tijdens onze vaarvakantie lagen we met onze boot in de haven van Venlo. Daar zagen we dit meters hoge beeld op de kade van de Maasboulevard. Het beeld heet ‘De Krijger’. Ik noemde hem ‘De Wolkenduwer’. Ingezonden door Tjeerd Talsma (Foto: Tjeerd Talsma)

Uw vakantiefoto in de Heusdense Courant

  Ingezonden

De Heusdense Courant nodigt iedereen opnieuw uit om de mooiste, leukste of meest bijzondere zomer- en/of vakantiefoto('s) te delen met de lezers van deze krant. Vertel in het kort waar en door wie de betreffende foto is gemaakt en eventueel andere bijzonderheden.

REGIO - De foto's die je instuurt moeten wel minimaal 1 Mb groot zijn. De redactie maakt uit alle ingezonden foto's een selectie en plaatst deze vervolgens in de Heusdense Courant. Mail ook jouw favoriete zomer- en vakantiefoto('s) naar redactie.heusdensecourant@persgroep.nl. Tjeerd Talsma ging je voor: 'Tijdens onze vaarvakantie lagen we met onze boot in de haven van Venlo. Daar zagen we dit meters hoge beeld op de kade van de Maasboulevard. Het beeld heet 'De Krijger'. Ik noemde hem 'De Wolkenduwer'.

Meer berichten