Persbericht van Woonveste.
Persbericht van Woonveste. (Foto: )

Medewerkers Woonveste steken de handen uit de mouwen

  Ingezonden

Alle medewerkers van Woonveste gaan van mei tot en met september van dit jaar als vrijwilliger aan de slag. Bewoners, bewonerscommissies en organisaties met wie Woonveste samenwerkt aan een fijne woonomgeving, kunnen hun klussen en activiteiten nu bij Woonveste aanmelden.

REGIO - Woonveste is een wooncorporatie die zich inzet voor goed en betaalbaar wonen. Zij onderhoudt en beheert woningen, en zorgt voor nieuwe woningen. De missie van Woonveste gaat verder dan alleen woningen. De wooncorporatie vindt het als maatschappelijke organisatie belangrijk om bij te dragen aan een fijne woonomgeving voor haar huurders. Dat doet Woonveste op verschillende manieren en in samenwerking met haar partners met als doel tevreden bewoners. In dit kader past de vrijwilligersactie 'Woonveste DOET'.
De klussen en activiteiten kunnen uiteenlopen van bijvoorbeeld hulp bij het organiseren van een buurtactiviteit, tot het samen met bewoners schoonmaken van een brandgang. De actie 'Woonveste DOET' is bedoeld voor klussen en activiteiten waar meerdere huurders van Woonveste belang bij hebben. Bewoners, bewonerscommissies en organisaties met wie Woonveste samenwerkt aan een fijne woonomgeving, kunnen tot 15 mei 2019 klussen en activiteiten doorgeven aan Woonveste. Dat kan via woonvestedoet@woonveste.nl, of telefonisch op 0416-378780.

Meer berichten