Oeps, wat zwaar dat Zomerpretpakket van Stichting Kinderhulp! Maar er zit dan ook heel wat in de rugzakken. Van speelgoed tot kaartjes voor een leuk dagje uit.
Oeps, wat zwaar dat Zomerpretpakket van Stichting Kinderhulp! Maar er zit dan ook heel wat in de rugzakken. Van speelgoed tot kaartjes voor een leuk dagje uit. (Foto: )

Gratis dagje Efteling als aftrap van het Zomerpretpakket

  Ingezonden

Op dinsdag 10 juli was in de Efteling de aftrap van het Zomerpretpakket van Stichting Kinderhulp. Deze stichting doet landelijk erg veel voor kinderen waarvan de ouders niet voldoende inkomen hebben om iets extra's te doen. Eén van de dingen die zij doen is jaarlijks een Zomerpretpakket samenstellen. Dit jaar heeft de stichting, met behulp van allerlei giften, twee duizend van deze pakketten kunnen realiseren.

HEUSDEN - Vanuit de gemeente Heusden mochten een dertigtal kinderen de start van dit evenement meemaken. Deze kinderen waren vanuit Stichting Leergeld Heusden, op verzoek van stichting Kinderhulp, persoonlijk benaderd. De aftrap was voor hen een dubbel feest. Ze mochten gratis naar attractiepark de Efteling en ze werden ook nog eens getrakteerd op het Zomerpretpakket, dat dit jaar verpakt zit in een grote, hele zware rugzak.
Wat een surprise! Lekker op stap met papa en/of mama en dan ook nog zo'n tas vol verrassingen. Want naast allerlei speelgoed en boeken is het Zomerpretpakket ook nog gevuld met toegangskaartjes voor nog meer dagjes uit. Geen wonder dat de kinderen met rode wangen en schitterende ogen deze aftrap beleefden.
kijk voor aanvullende informatie op www.kinderhulp.nl.

Meer berichten
Shopbox