Logo heusdensecourant.nl


Familiecircus Barani komt naar Drunen voor een reeks authentieke circusvoorstellingen voor jong én oud.
Familiecircus Barani komt naar Drunen voor een reeks authentieke circusvoorstellingen voor jong én oud.

Win twee vrijkaarten voor familiecircus Barani

  Human Interest

Hooggeëerd publiek. Binnenkort verzorgt circus Barani bij u in de omgeving een aantal daverende optredens. Circus Barani is een familiecircus met echt voor een ieder wat wils. Groot én klein, het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma!

DRUNEN – Familiecircus Barani brengt u een authentieke circusvoorstelling van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het aanbod: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony's, geiten, duiven en honden. En natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet, die volwassenen en kinderen weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongste kids zich niet hoeven te vervelen. Met andere woorden: komt dat zien, komt dat zien!

Familiecircus Barani slaat de tenten op het Oranjeveld in Drunen. Data voorstellingen: woensdag 20 september om 15.00 uur, vrijdag 22 september om 17.00 uur, zaterdag 23 september om 15.00 uur en zondag 24 september om 14.00 uur. Wil jij twee vrijkaarten winnen? Dat kan. Wij mogen 5 x 2 vrijkaarten weggeven. Mail je naam, woonplaats en telefoonnummer naar redactie.heusdensecourant@persgroep.nl onder vermelding van Winactie Circus. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Kijk voor meer info op www.barani.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox