Logo heusdensecourant.nl


Meneer Kees werd maandag eens goed in het zonnetje gezet tijdens zijn afscheid op school.
Meneer Kees werd maandag eens goed in het zonnetje gezet tijdens zijn afscheid op school.

Afrikaans afscheidsfeest voor geliefde meneer Kees

  Human Interest

Maandag 10 juli begon de dag al heel vroeg op basisschool de Duinsprong in Drunen: de afscheidsdag van meneer Kees.

DRUNEN - Drum 4 fun was al vroeg op weg met hun trommels om workshops aan alle groepen te gaan geven en alle leerkrachten van De Duinsprong maakten de aula en de gymzaal klaar voor een muzikale en creatieve Afrikaanse dag. Meneer Kees werd bij zijn huis opgehaald en naar de Zandley in Drunen gebracht. Samen met zijn vrouw Lenie mocht hij daar plaatsnemen op de duofiets voor een feestelijke fietstocht richting de Duinsprong. Onderweg stonden er heel veel ouders en kinderen langs de kant en eenmaal aangekomen liepen ze samen door de erehaag gevormd door alle kinderen.
Gedurende de dag was meneer Kees aanwezig bij de verschillende workshops en bezocht hij de vele creatieve activiteiten in alle klassen rondom het thema Afrika. Meneer Kees gaat reeds enkele jaren met teachers 4 teachers op pad naar Kenia om daar collega's te coachen, vandaar dat dit speciale Afrika thema werd gekozen.
Als afsluiting was er een spectaculaire uitvoering van alle kinderen speciaal voor meneer Kees, zijn vrouw en aanwezige ouders. Het team, alle kinderen en ouders van de Duinsprong bedanken meneer Kees voor 11 hele mooie jaren en ze wensen hem enorm veel succes op zijn nieuwe school 't Kompas.

Reageer als eerste
Meer berichten