Logo heusdensecourant.nl


Memories & Dreams 2018 zal plaatsvinden van 14-17 november 2018 in De Slagen in Waalwijk. Het beloven weer spetterende avonden te worden. Ben jij een Grenzeloos Talent dat hieraan mee wil werken? Meld je dan aan voor de audities. FOTO: Jeroen van Kan
Memories & Dreams 2018 zal plaatsvinden van 14-17 november 2018 in De Slagen in Waalwijk. Het beloven weer spetterende avonden te worden. Ben jij een Grenzeloos Talent dat hieraan mee wil werken? Meld je dan aan voor de audities. FOTO: Jeroen van Kan (Foto: Jeroen van Kan)

Memories & Dreams zoekt talenten

  Human Interest

Vanaf het moment dat het aangekondigd is kijken velen er naar uit: de volgende editie van Memories & Dreams! Op 8 juli 2017 vinden de eerste audities plaats, waarin speciaal wordt gezocht naar vocaal talent.

WAALWIJK - Memories & Dreams is een muzikaal initiatief van Stichting Bruisend Heusden en Harmonie Drunen en wordt uitgevoerd van 14 tot en met 17 november 2018 in de Slagen in Waalwijk. In een drie uur durende show brengen dirigent Geert Mooren, een megagroot orkest, zang, dans en showartiesten opnieuw een spetterende avond. De eerste uitvoering op woensdag 14 november is een dinershow waarop het bedrijfsleven onder het genot van een drankje en hapje met elkaar kan netwerken. Vrijdag 16 en zaterdag 17 november krijgen de bezoekers hetzelfde entertainmentprogramma voorgeschoteld maar dan zonder culinaire hoogstandjes.
Memories & Dreams 2018 heeft als thema 'Grenzeloos Talent' en dat vat meteen samen wat het publiek tijdens Memories & Dreams 2018 te zien krijgt, namelijk vele artiesten met grenzeloze talenten. Daarnaast vormt het ook een brug naar het goede doel van deze editie: het Liliane Fonds. Het Liliane Fonds, dat gevestigd is in 's-Hertogenbosch, draagt bij aan een wereld die openstaat voor iedereen en waarin ook de armste kinderen met een handicap al hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten. De droom van het Liliane Fonds is een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen, thuis en in hun gemeenschap, en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maakt het Fonds kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker. Talenten zijn er in alle soorten en maten, daar zit geen grens aan. Dat zul je ook zien tijdens Memories & Dreams 2018, waarin 'Grenzeloos Talent' centraal zal staan en op vele manieren vormgegeven wordt. Bovendien zullen tijdens de concerten grenzen vervagen en muren geslecht worden. Dat leidt tot een avond vol ongekende mogelijkheden, met 'Grenzeloos Talent'.
Nu is Memories & Dreams nog op zoek naar Grenzeloos Talent! Ben jij zo'n vocaal? Meld je dan aan voor de audities via productie@memoriesanddreams.nl. Op 8 juli vinden de eerste audities plaats voor een professionele jury. Een week later krijg je te horen of je bent geselecteerd voor de tweede auditieronde. De tweede ronde wordt onder voorbehoud gehouden op zaterdag 2 december, tijdens de 'The Choice of M&D'. Dan auditeer je onder begeleiding van een band waarbij het publiek mee stemt over jouw definitieve rol.

Reageer als eerste
Meer berichten