Logo heusdensecourant.nl

Lezing: Anders kijken naar je kind

  Expositie-Lezing-Rondleiding

HEUSDEN - Therapeut en schrijfster Nadine Carter houdt op donderdag 13 juli bij Zin in Boeken in Heusden een lezing over de methode 'Anders kijken, anders opvoeden'. De methode helpt ouders in drie stappen anders om te gaan met de emoties van hun kind. Juist op díe moeilijke momenten wanneer je het vaak even niet meer weet, de momenten dat je kind niet lekker in zijn vel zit, kun je dit als ouder zeer effectief inzetten.

Nadine Carter: "Kinderen hebben vaak de woorden nog niet voor wat ze voelen. Dat kan frustrerend zijn voor zowel kind als ouder. Door goed te kijken naar het gezicht van je kind, een besef te ontwikkelen van wat het effect kan zijn van de geboorte en door in de spiegel te durven kijken die je kind aanreikt, ontwikkel je als ouder het begrip en de compassie die je kind nodig heeft om weer lekker in zijn vel te zitten. Je voedt op vanuit je hart en je kind voelt zich gezien, gaat zich makkelijker uiten."
Het gedrag van een kind wordt uitgelegd aan de hand van kennis over non-verbale signalen, het effect van de geboorte en wat je als ouder kunt doen om je kind te helpen. De inzichten die aangereikt worden maken voor ouder én kind het verschil in de thuissituatie.

Zin in Boeken is te vinden aan de Botermarkt 12. De toegang is gratis. Aanmelden: info@praktijk-infero.nl of 06-10459886.
Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang lezing: 20.00 uur. Nazit tot 21.30 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten