Tijdens de workshop ‘Musical in 1 dag’ krijg je toneelles, dansles én zangles. Natuurlijk wordt deze workshop afgesloten met een optreden voor het publiek dat je zelf hebt meegenomen.
Tijdens de workshop ‘Musical in 1 dag’ krijg je toneelles, dansles én zangles. Natuurlijk wordt deze workshop afgesloten met een optreden voor het publiek dat je zelf hebt meegenomen. (Foto: )

Kinderdag Het Pieck in de Voorste Venne

  Cultuur

 

Tijdens de kinderdag van het Pieck aanstaande zaterdag in de Voorste Venne draait het vooral om de kinderen, maar ook volwassenen kunnen er terecht. Bijvoorbeeld om nog snel even iets origineels te maken voor de feestdagen!

DRUNEN - Zo maak je in 3 uur onder begeleiding van schoenontwerpster Lise Brunt babyschoentjes van leer. Heel leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen! De workshop begint om 10.00 uur. Ben je boven de 6 jaar dan kun je van 09.30 tot 14.00 uur meedoen met de workshop 'Musical in 1 dag'. Je krijgt toneel-, dans- en zangles en maakt onder regie van Karlijn een presentatie naar het thema van de musical 'Mary Poppins'. De dag wordt afgesloten met een optreden voor zelf meegenomen publiek! Voor de allerkleinsten is er om 10.00 en om 11.00 uur de workshop 'Muziek op schoot'. Ga je liever lekker lui onderuit? Om 13.30 uur draait de film 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht'. Voor de workshops kun je tot en met 27 november reserveren via info@hetpieck.nl. Kaartverkoop voor de film loopt via de Voorste Venne.

Meer berichten