Muziekgroep La Vie met op de foto van links naar rechts Eduard Arendse, Hans Naaijen, Monique Bax-Houdijk en Marrie Bax. Op 7 december spelen zij in de Catharijnekerk.
Muziekgroep La Vie met op de foto van links naar rechts Eduard Arendse, Hans Naaijen, Monique Bax-Houdijk en Marrie Bax. Op 7 december spelen zij in de Catharijnekerk. (Foto: )

Optreden Muziekgroep La Vie in Catharijnekerk

  Cultuur

Muziekgroep La Vie verzorgt op zaterdagavond 7 december een vierstemmig concert in de Catharijnekerk in Heusden. Deze avond wordt het publiek getrakteerd op ruim twintig evergreens en een flinke portie folkmuziek. Dit zijn bekende liedjes die soms in de vergetelheid zijn geraakt. Tijdens een optreden van La Vie krijgt iedereen blosjes op de wangen!

HEUSDEN - La Vie betekent zoveel als 'Vier het leven'. Ieder lid van de vijf personen tellende muziekgroep wordt dan ook gevoed door het eigen verleden. "Samen met basgitarist Eduard Arendse heb ik jarenlang in een rockgroep gespeeld en in die tijd hebben we van alles meegemaakt. Daardoor voel ik nu meer diepgang", aldus gitarist Marrie Bax. Hij voelt zich bij Muziekgroep La Vie dan ook helemaal thuis. Dat geldt ook voor zijn partner Monique, die naast de percussie ook een deel van de zang voor haar rekening neemt. Net als alle bandleden overigens. Verder geeft Hans Naaijen met zijn mondharmonica en markante stem een extra Iers accent aan de groep. En bij alle optredens die La Vie verzorgt is geluidsman Danny van Olst Genderen een grote steun. Dat zal op zaterdag 7 december vanaf 19.30 uur in de Catharijnekerk in Heusden niet anders zijn. Kaarten voor het optreden kosten 10 euro per stuk en zijn te koop bij Quimone aan de Breestraat 21 in Heusden. Telefonisch bereikbaar op 06-23393628, of mail naar info@quimone.nl.

Meer berichten