Het Drunense Watch OUt theaTER speelt zaterdag en zondag het blijspel 'Slippers' in de Theaterzaal van de Voorste Venne in Drunen.
Het Drunense Watch OUt theaTER speelt zaterdag en zondag het blijspel 'Slippers' in de Theaterzaal van de Voorste Venne in Drunen. (Foto: )

Drie dagen feest in de Voorste Venne

  Cultuur

Cultureel Centrum de Voorste Venne aan het Anton Pieckplein 71 in Drunen maakt zich op voor een goedgevuld weekeinde. Te beginnen op vrijdag en zaterdag met de theatershow 'Slippers' van Watch OUt theTER.

DRUNEN - Het Drunense Watch OUt theaTER, een mini-amateurtheatergezelschap, speelt sinds 2012 avondvullende toneelstukken. Het begon allemaal in 2012 met de opvoering van een monoloog door het enige vaste lid Wouter Struik in het toenmalige Utopia in de Voorste Venne in Drunen. Dit jaar waagt Watch OUt theaTER zich voor het eerst aan een blijspel. Een stuk waarbij verwarring tussen de personen voor de nodige humor zorgt. De gastspelers voor dit jaar zijn Anja Spee-IJpelaar, Kim van Delft-Ketelaars en Roel van der Eerden. Vanaf februari van dit jaar zijn de vier spelers onder regie van Hannie van Spijk druk aan het repeteren geweest. Aanstaande vrijdag- en zaterdagavond om 20.15 uur is het eindelijk zo ver en spelen zij de nieuwe voorstelling 'Slippers' in de theaterzaal van de Voorste Venne. Kaartjes kosten 12 euro inclusief pauzedrankje en zijn nog te reserveren via kaartjes@watchouttheater.nl en bij Fleuresse Bloemsierkunst Raadhuisplein 21-E in Drunen. Dit jaar is er voor het eerst ook de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling heerlijk te dineren. De kaartjes voor dit arrangement zijn helaas wel al uitverkocht.

Country & Western

Aanstaande zondag komt het 28e Starriders Countrygala naar de Voorste Venne in Drunen. Verdeeld over drie zalen kunnen de bezoekers genieten van een groot aantal artiesten uit de top van de Nederlandse én Amerikaanse country scene. Daarnaast zijn er verschillende marktkramen waar Western-producten te koop worden aangeboden. Voor de echte country line-dancers ligt er natuurlijk een zeer geschikte en ruime dansvloer om je helemaal uit te leven. Heb je na al dat dansen zin in een hapje en een drankje? Daarvoor kun je natuurlijk terecht in de vernieuwde brasserie in de Voorste Venne. Dus heb jij zin in een gezellige zondagmiddag, kom dan naar naar dit sfeervolle festival.

Kaartverkoop

Zondag 17 november tussen 11.00 en 18.00 uur staat het Starriders Countrygala op de vloer van de Voorste Venne in Drunen. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te reserveren op www.devoorstevenne.nl. Aan de deur kost een kaartje 12 euro. Geprogrammeerde artiesten zijn onder andere John Permenter (VS), Jennifer Ewbank, The Young River, Terry White Band en Jacky. Goed om te weten is dat de gehele opbrengst van dit festival ten goede komt aan het Prinses Beatrix Spierfonds!

Meer berichten