Singer-songwriter Hannah Aldridge verzorgt op 27 november een sfeervol optreden tijdens 'Roots in the Bakery' bij Bakkertje Deeg aan de Botermarkt 13 in Heusden.
Singer-songwriter Hannah Aldridge verzorgt op 27 november een sfeervol optreden tijdens 'Roots in the Bakery' bij Bakkertje Deeg aan de Botermarkt 13 in Heusden. (Foto: )

Optreden Hannah Aldridge bij Bakkertje Deeg

  Cultuur

Het blijft bijzonder dat internationaal bekende artiesten in Heusden optreden. Dat is ook op woensdagavond 27 november het geval als singer-songwriter Hannah Aldridge uit de Verenigde Staten te gast is tijdens een nieuwe editie van 'Roots in the Bakery' bij Bakkertje Deeg aan de Botermarkt 13 in Heusden.

HEUSDEN - Hanna is een bijzonder getalenteerde zangeres met sterke eigen composities. Sinds haar eerste optreden in Heusden speelt ze in een circuit van grotere zalen. Ze heeft inmiddels veel opgetreden in eigen land en ook een succesvolle tour gemaakt in Australië. Hannah schrijft prachtige songs met sterke teksten en pakkende melodieën. De songs worden gekenmerkt door een zekere eenvoud. Haar stem heeft een rauw randje, zodat het doorleefd klinkt. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Hannah ook al het nodige meegemaakt. Ze kan diep in menselijke emoties roeren, zonder daarin te ver te gaan. Haar live optredens zijn bijzonder energiek. Ook dat ze solo speelt, heb je niet het idee dat je iets mist. In 2017 kwam haar album 'Gold Rush' uit. Dit album bevat stevige nummers, mooie sfeervolle ballads en slepende 'Southern rock'. Het album bereikte zelfs de prestigieuze American Music Association Charts. De sfeer die Hanna met haar songs creëert past perfect bij de lunchroom van Bakkertje Deeg. Aanvang optreden om 20.30 uur. Entree: 15 euro. Reserveren https://ravelijnheusden.nl.

Meer berichten