Denk jij met de bibliotheek mee? Meld je dan aan voor Bieb Talk!
Denk jij met de bibliotheek mee? Meld je dan aan voor Bieb Talk!

Bieb Talk voor alle inwoners van de gemeente Heusden

  Cultuur


De Bibliotheek Heusden ontwikkelt zich in de gemeente. Om dit zo goed mogelijk te doen, gaan de biebmedewerkers graag ook met jou in gesprek. Wat zie jij als belangrijk en hoe kan de bibliotheek daar het beste vorm en inhoud aan geven? Daarom de vraag: denk jij met de bibliotheek mee? Meld je dan aan voor Bieb Talk!

DRUNEN - Op woensdagavond 13 november van 19.30 tot 21.00 uur presenteert Bibliotheek Heusden de eerste Bieb Talk in de bieb aan de Rooseveltstraat 32 in Drunen waarin de medewerkers graag met inwoners, ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden in gesprek gaan over mediawijsheid. Wat wordt er van de Bibliotheek verwacht als het gaat om het wegwijs maken in de digitale wereld van kinderen, jongeren en wellicht ook volwassenen. Hoe verdeel je de taken op dit gebied tussen thuis, school en de Bibliotheek. De bibliotheek wil graag weten wat er in Heusden leeft en hoe de Bibliotheek kan ondersteunen in de verschillende situaties. Andere mogelijke onderwerpen voor Bieb Talk kunnen zijn, 'Collectie van de toekomst' of 'Een bieb in iedere kern van de gemeente?'. Heb jij nog een onderwerp waarover je graag in gesprek gaat, laat het dan weten.

Aanmelden

Wil jij meedenken? Meld je dan aan! Ben je geen lid van de Bibliotheek? Ook dan ben je van harte welkom. Meer info en aanmelden: www.bibliotheekheusden.nl.

Meer berichten