Zoetelieve speelt de voorstelling 'Een vriend van een vriend', een geïmproviseerde voorstelling met verhalen over normale mensen, met abnormale wendingen.
Zoetelieve speelt de voorstelling 'Een vriend van een vriend', een geïmproviseerde voorstelling met verhalen over normale mensen, met abnormale wendingen.

Zoetelieve speelt 'Een vriend van een vriend'

  Cultuur

In theorie ben jij maximaal zes handdrukken verwijderd van wie dan ook, waar dan ook ter wereld. De wereld is klein en we zijn allemaal met elkaar verbonden. Via de vriend van een vriend komen bijzondere verhalen ineens erg dichtbij.

REGIO - Zo ook het verhaal van die tweeling die de loterij won, maar het lot nergens kon vinden. Van die moeder die het verkeerde kind meenam van het kinderdagverblijf. Van die jongen die de grootste pompoen ooit kweekte. Van dei oude weduwnaar die zich registreerde op een datingapp en wel honderd reacties kreeg. Van die man die zijn vrouw betrapte met hun twintig jaar jongere tandarts.

Normale mensen

Zoetelieve speelt de voorstelling 'Een vriend van een vriend', een geïmproviseerde voorstelling met verhalen over normale mensen, met abnormale wendingen. Datum: zaterdagavond 14 december in de Verkadefabriek in Den Bosch.

Kaartverkoop

Ook benieuwd naar hoe de ontwikkelingen in deze bijzondere voorstelling? Vertel het de vrienden van je vrienden en kom samen op zaterdag 14 december naar de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te reserveren via de website van de Verkadefabriek: www.verkadefabriek.nl.

Meer berichten