Cabaretier Klaas Prins staat zaterdagavond op de planken in het Gouverneurshuis aan de Putterstraat 14 in Heusden. De voorstelling begint om 20.30 uur en kaartjes kosten 15 euro per stuk.
Cabaretier Klaas Prins staat zaterdagavond op de planken in het Gouverneurshuis aan de Putterstraat 14 in Heusden. De voorstelling begint om 20.30 uur en kaartjes kosten 15 euro per stuk. (Foto: )

Cabaret en lezing in her Gouverneurshuis in Heusden

  Cultuur

Op zaterdag 2 en donderdag 7 november worden er in het Gouverneurshuis in Heusden bijzondere activiteiten gehouden.

HEUSDEN - Op zaterdagavond 2 november verzorgt Klaas Prins een cabaretvoorstelling .Tijdens deze avond reflecteert hij op diverse levensvragen. Het wordt een absurde en dynamische zoektocht naar zijn identiteit. Hierbij maakt de jonge cabaretier scherpe grappen en zingt verder originele liedjes. Hij weet met de nodige zelfspot het publiek continu te boeien en te verrassen. Met zijn energieke humor en absurde wendingen kietelt Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend. Ook in Heusden blijft hij onvoorspelbaar. Klaas Prins stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. De Muze van de Gouverneur geeft jong aanstormend talent graag de kans om zich met humor en glans in het vestzaktheater te presenteren. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 15 euro.

Lezing

Op donderdagavond 7 november verzorgt Mark van Hagen een bijzondere lezing in het Gouverneurshuis. "Ken je de ervaring dat het wachten op een saai perron eindeloos lijkt te duren? En dat dezelfde tijd omvliegt op een feestje? Van Hagen is gepromoveerd aan de UT Twente op het thema 'Reisbeleving'. Hij vertelt over de wijze waarop stations worden ingericht. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 7.50 euro. Reserveren voor beide activiteiten: info@gouverneurshuis.nl.

Meer berichten