Renée van Wegberg is op donderdag 24 oktober te gast in Theater De Leest met de voorstelling 'List, Shaffy & Piaf. Foto: Robin Kamphuis
Renée van Wegberg is op donderdag 24 oktober te gast in Theater De Leest met de voorstelling 'List, Shaffy & Piaf. Foto: Robin Kamphuis (Foto: Robin Kamphuis)

Renée van Wegberg zingt List, Shaffy & Piaf

  Cultuur

Na het succes van 'Liesbeth List – de musical' keert Renée van Wegberg terug naar het repertoire van Liesbeth List. In de theatershow 'List, Shaffy & PIaf' zingt Musical Award Winnaar (2018) Van Wegberg wederom het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten. Van 18 september tot en met 21 december is List, Shaffy & Piaf te zien in verschillende theaters in Nederland. Op donderdag 24 oktober staat de voorstelling in Theater de Leest in Waalwijk.

WAALWIJK - Samen met een viertal topmuzikanten brengt Renée het mooiste en beste uit het repertoire van onder andere Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Uiteraard mogen de prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken. Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar. Haar theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.deleest.nl.

Meer berichten