Karin Bruers staat zaterdag met haar nieuwe voorstelling 'Love is Wonderful' in de Voorste Venne in Drunen. Foto: Merlijn Doomernik
Karin Bruers staat zaterdag met haar nieuwe voorstelling 'Love is Wonderful' in de Voorste Venne in Drunen. Foto: Merlijn Doomernik (Foto: Merlijn Doomernik)

Karin Bruers met 'Love is Wonderful' in Voorste Venne

  Cultuur

Aanstaande zaterdagavond staat de theaterzaal van De Voorste Venne in Drunen in het teken van liefde. Want dan komt Karin Bruers haar voorstelling 'Love is Wonderful' ten gehore brengen.

DRUNEN - Karin is activiste, fulltime, ze kan niet anders, ze leeft aan de hand van principes. Regels en wetten vindt ze voor de domme, de luie of voor degene die iets te verbergen hebben. Zelf blijven denken is haar motto, want soms mag je dingen van de wet, maar daar klopt geen flikker van of andersom. Voor Karin is het simpel, sommige dingen wil je niet, kun je niet en die doe je dan ook niet. 'Zijn hier vragen over?' Datum voorstelling: 12 oktober. Tijd: 20:15 uur. Tickets: 19 euro. Kaartverkoop en meer info: www.devoorstevenne.nl/programma.

Over de voorstelling

'Love is wonderful!' was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. 'Kaatje, wat is love?' vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: 'Wonderful'. 'Kaat, wat is love?' vroeg-ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: 'Gelul' en begon aan haar derde chocoladebol. 

Slagveld in de liefde

Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefde… daar zal ze geen obesitas van krijgen. Wist u dat een baby die wel eten krijgt, maar géén liefde eerder overlijdt dan een baby die wél liefde krijgt, maar geen eten? Het is een slagveld in de liefde. De vijand? De zeven hoofdzonden. In Love is Wonderful! worden ze één voor één gefileerd. Niet schrikken als Karin u af en toe kopje onderduwt, da's lief bedoeld.

Meer berichten