Singer-songwriter Martyn Joseph uit Wales verzorgt op woensdag 30 oktober een optreden tijdens een nieuwe editie van 'Roots in The Bakery' bij Bakkertje Deeg in Heusden.
Singer-songwriter Martyn Joseph uit Wales verzorgt op woensdag 30 oktober een optreden tijdens een nieuwe editie van 'Roots in The Bakery' bij Bakkertje Deeg in Heusden. (Foto: )

Martyn Joseph komt naar Heusden

  Cultuur

In de vesting valt er op cultureel gebied veel te beleven. Zeker als je open staat voor nieuwe ervaringen. Dat gaat zeker op voor 'Roots in The Bakery'. Op woensdag 30 oktober staat de lunchroom van Bakkertje Deeg aan de Botermarkt 13 in Heusden weer op zijn kop tijdens een optreden van Folk singer-songwriter Martyn Joseph uit Cardiff (Wales).

HEUSDEN - Martyn Joseph maakt muziek in de stijl van Billy Bragg en Luka Bloom. Hij wordt ook wel 'The Welsh Springsteen' genoemd. Hij heeft in zijn eigen land, maar ook in met name Canada en de USA, een enorme reputatie opgebouwd. Dat komt omdat hij zich bij ieder optreden helemaal geeft. Zijn liedjes komen bovendien recht uit het hart. Martyn speelt ze intens, puur en zonder opsmuk. Ondanks Martyn's drukke tourschema is hij onlangs met zijn partner een liefdadigheidsorganisatie begonnen. Het doel is microkredieten te verstrekken aan projecten in ontwikkelingslanden. In zijn album 'Here Comes The Young' bezingt hij dat het tijd wordt voor een nieuwe wind. Dit zonder '"bittere oude mannen en hun vriendjes politiek". Het belooft opnieuw een indrukwekkende avond te worden. Dicht op elkaar - bil aan bil - dat dan weer wel, maar dan heb je thuis ook iets te vertellen. De entree voor deze avond bedraagt 15 euro. Aanvang om 20.30 uur. De organisatie is in handen van Het Ravelijn. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op www.ravelijnheusden.nl.

Meer berichten