Is deze zesde show van Vuile Huichelaar uw eerste kennismaking met de dames? Dan bent u vanaf dat moment verloren.
Is deze zesde show van Vuile Huichelaar uw eerste kennismaking met de dames? Dan bent u vanaf dat moment verloren. (Foto: )

Nieuwe show Vuile Huichelaar in Voorste venne

  Cultuur

Is het cabaret, een vrolijk makend theaterconcert, of een personalityshow? De 6e van Vuile Huichelaar, waarachter twee van de origineelste theatervrouwen van Nederland schuil gaan, past niet in een hokje. Maar is alles inéén. Het is een ervaring, een show waar je bij geweest moet zijn. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen.

DRUNEN - Een grote stoet vrouwspersonen in allerlei soorten en maten bezocht de eerdere shows en kwam er herboren vandaan. En dit seizoen is de reprise van deze heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór vrouwen. Mannen mogen komen, maar op eigen risico. Dit is dé avond uit voor de vrouw.

De liefde

Na vijf producties en seizoenen vol uitverkochte zalen, heeft ook de zesde show van Vuile Huichelaar weer een specifiek thema. Saskia en Paulette hebben zich altijd beziggehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Maar wat wíllen ze nou eigenlijk? Wat staat er op de bucketlist? Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, deze dames willen iets veel lastigers. Ze willen gezíen worden. Helaas begint het leven niet bij veertig en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus we besproeien manmoedig ons eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn. Dus haak in bij Vuile Huichelaar de zesde, want Morgen begint nu!

Kaartverkoop

Wederom brengen Paulette Willemse en Saskia van Zutphen een show met verschillende typetjes die elk hun eigen kijk op relaties en het leven hebben. Dit jaar brengt Vuile Huichelaar weer een grote hoeveelheid klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes. D'Morgen is nu' is op donderdag 24 oktober te zien in de Voorste Venne in Drunen. Aanvang om 20.15 uur. Kaartverkoop en meer info: www.devoorstevenne.nl.

Ervaring

Het publiek krijgt er geen genoeg van. Na elf seizoenen uitverkochte zalen, zijn Saskia van Zutphen en Paulette Willemse weer in de theaters te zien met een geheel nieuwe show! In vijf opeenvolgende successhows (inclusief de Kerstshow) lieten Paulette en Saskia duizenden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen! Dus kom met je vriendinnen, zussen, collega's en verlaat luid zingend het theater! Meer informatie: vuilehuichelaar.nl.

Meer berichten